Searching...
Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

8 ΤΡΕΛΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ






Δείτε τους οκτώ πιο συνηθισμένους οικιακούς εκτυπωτές σε πολύ οικονομικές τιμές!




1. Αν βρεθείτε στην αλυσίδα καφέ Family Mart στην Ταιβάν μπορείτε να πιείτε τη... φάτσα σας! Πριν παραγγείλετε καφέ, παίρνετε μια selfie με το smartphone σας η οποία στέλνεται σε ειδικό εκτυπωτή που την τυπώνει στον αφρό χρησιμοποιώντας καφέ σε σκόνη. Φυσικά τυπώνει και κείμενο. Μια ιδέα της εταιρείας ποτών "Let's coffee. Ερώτηση: Έχει μελάνι Magenta;





2. Πρωτοποριακό στυλό από τους Dilworth και Bogue.Θερμαινόμενο πλαστικό βγαίνει από το 3d στυλό και στερεοποιείται! Να προσέχεις που βάζεις την... τρισδιάστατη υπογραφή σου!




3. Απαγορεύεται το κάπνισμα κοντά στον εκτυπωτή καθώς και η φραπεδιά. Προσοχή να μην τον τσαλακώσετε! Μετά τη χρήση τυλίγεται για να μην πιάνει χώρο. Από χαρτί βγαίνει χαρτί μας λένε οι Ming, Sang και Seung από τη Samsung!






4. Πιάσε μου έναν Μήτσο 10 εκατοστά, μια Αλέκα 15 και έναν Βαγγέλη 20 εκατοστά! Φτου σας, ίδιοι είστε. Τρία μεγέθη με ρεαλιστικότητες εκτυπωμένες τρισδιάστατες μινιατούρες από την Ιαπωνική Party! Xρησιμοποιούνται 3d σκάννερ και εκτυπωτής.




5.Τυπώστε τα Lego σας παρακαλώ! Ο φοιτητής μηχανικής Crueger δημιούργησε την LEGOBot αφού δεν είχε χρήματα να αγοράσει τη γνωστή εταιρεία παραγωγής 3d εκτυπωτών ΜakerBot. Ότι μπορεί κάνει ο καθένας.






6.Τύπωσέ μου σε παρακαλώ μία πίτα γύρο χωρίς τζατζίκι!  Ο εκτυπωτής τροφίμων 3D σχεδιάστηκε και αναπτύσσεται περαιτέρω στην Αμερική από το εργαστήριο του Πανεπιστημίου Cornell και μπορεί να τυπώσει σοκολάτες, μπισκότα, ακόμα και κομμάτια γαλοπούλας. ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι σύριγγες απλώς βοηθούν το συνδυασμό των συστατικών σε ακριβές αναλογίες.( τι περιμένατε να γράψω δηλαδή!!!)







7.Ο Αμερικάνος ζωγράφος Callahan μετέτρεψε μια παλιά γραφομηχανή σε πολύχρωμο εκτυπωτή. Έτσι το πληκτρολόγιο QWERTY αντικαταστάθηκε με κοραλλομπορντοροδοκόκκινο!








8.Το καλύτερο πάντα είναι στο τέλος...Αυτός ο εκτυπωτής στη Οσάκα της Ιαπωνίας είναι γεμάτος υγρασία γιατί πολύ απλά χρησιμοποιεί το νερό για να δημιουργήσει εικόνες και σχέδια. Επειδή ένα βίντεο είναι 1000 εικόνες και μια εικόνα είναι 1000 λέξεις άρα ένα βίντεο είναι 1000000 λέξεις δείτε καλύτερα το παρακάτω...




Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ

ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

 
Back to top!