Searching...
Τρίτη 20 Μαΐου 2014

10 ΑΛΛΟΚΟΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ






Είστε κουρασμένοι από τη διαμονή σε βαρετά πολυτελή πεντάστερα ξενοδοχεία; Εμ, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό...

1. CasAnus

To CasAnus είναι ένα τεράστιο γλυπτό ενός ανθρώπινου εντέρου και βρίσκεται στο Kemxeke στο Βέλγιο. Διοικείται από ένα ζευγάρι Βέλγων συλλεκτών έργων τέχνης. Βέβαια το ξενοδοχείο απ' έξω δεν θυμίζει ακριβώς... έργο τέχνης. Όσο για το εσωτερικό; Κοιτάξτε πολυτέλεια!





2. Das Park Hotel

Βρίσκεται στο Linz της Αυστρίας και είναι στην πραγματικότητα μια σειρά από αναδιαμορφωμένους αγωγούς νερού που έχουν μετατραπεί σε δωμάτια με κρεβάτι και ηλεκτρικό. Όσο για την τουαλέτα, το πάρκο και οι καφετέριες βρίσκονται κοντά!


3. Palacio de Sal

Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στη Βολιβία και είναι κατασκευασμένο από αλάτι. Δάπεδα, τοίχοι, οροφή, κρεβάτι και καρέκλες είναι φτιαγμένα από αλάτι! Δέχεται υπερτασικούς;


4. Dog Park Park Inn

Αν τρελαίνεστε με τα σκυλιά, αυτό το ξενοδοχείο είναι για σας. Βρίσκεται στο Cottonwood στο Αϊντάχο και βλέπεται με τι μοιάζει...
Το δωμάτιο μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα και διαθέτει πλήρες μπάνιο, κλιματισμό, βιβλία, παιχνίδια και παζλ αλλά όχι τηλεόραση και τηλέφωνο.


5. The Hobbit Motel

Πρέπει να ταξιδέψετε στη Νέα Ζηλανδία για να το επισκεφτείτε. Κάθε μια πλήρως εξοπλισμένη μονάδα μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα. Αν είστε fan των βιβλίων του JRR Tolkien είναι ένα μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε!


6. Null Stern Hotel

Το πρώτο στον κόσμο ξενοδοχείο μηδέν αστέρων βρίσκεται στο Teufen της Ελβετίας. Σύνθημά του είναι "το μόνο αστέρι είσαι εσύ"! 
Το ξενοδοχείο χτίστηκε σε ένα καταφύγιο ψυχρού πολέμου και δεν υπάρχουν παράθυρα! Τα μπάνια είναι κοινόχρηστα και υπάρχει ένα σαλόνι και δυο αίθουσες για 14 άτομα.


7. Capsulle Hotels

Στην Ιαπωνία τα ξενοδοχεία - κάψουλες είναι πολύ δημοφιλή. Έχουν μέγεθος μόλις 1 x 2 μέτρα και προσφέρουν τηλεόραση και wifi αλλά δεν επιτρέπουν την κατανάλωση φαγητού στο εσωτερικό της κάψουλας. Τα μπάνια είναι κοινόχρηστα και υπάρχουν εστιατόρια. Προτιμούνται λόγω του χαμηλού ενοικίου που κυμαίνεται μεταξύ 25 έως 50 δολάρια τη βραδιά.


8. ICEHOTEL

Αν ψάχνετε την απόλυτη Ice εμπειρία το ξενοδοχείο του πάγου στη Λαπωνία στο έδαφος της Σουηδίας είναι μονόδρομος!
Εξ' ολοκλήρου φτιαγμένο από πάγο, χτίζεται κάθε χειμώνα και λιώνει την άνοιξη! Το ICEHOTEL διαθέτει 65 δωμάτια με κρεβάτια φτιαγμένα από πάγο ενώ διαθέτει IceBar, σάουνα και εστιατόρια.
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό του κυμαίνεται από - 5 έως -15 βαθμούς Κελσίου!


9. V8 Hotel

Είστε φανατικός του αυτοκινήτου; Το V8 Hotel στο Γερμανικό Meilenwerk είναι φτιαγμένο για εσάς.
Μπορείτε να κοιμηθείτε σε ένα κρεβάτι φτιαγμένο από μια λευκή Mercedes ή σε ένα δωμάτιο συνεργείο όπου το κρεβάτι - αυτοκίνητό σας βρίσκεται πάνω στη ράμπα! Το ξενοδοχείο είναι φιλικό προς τα παιδιά ενώ φυσικά διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης και υπηρεσίες πλυντηρίου. Μέσα στο δωμάτιο άραγε;


10. Forest Hut Hotel

Η απόλυτη εμπειρία κατασκήνωσης στο Kolarbyn της Σουηδίας. Μείνετε στην καλύβα και προστατέψετε τον εαυτό σας. 
- Πού σερβίρετε μεσημεριανό;
- Μετά τη δεύτερη αρκούδα αριστερά πέρασε πριν 2 ώρες ένα κοπάδι λαγοί...
 

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ

ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

 
Back to top!