Searching...
Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η CONCHITA

Φυσικά και ξέρουμε να ψηφίζουμε, με το 12άρι μας δεν βγήκε πρώτη η Conchita;

Εμείς οι Έλληνες έχουμε ένα λαμπρό παρελθόν να επιλέγουμε τους καταλληλότερους για να μας εκπροσωπούν εκεί που δεν μπορούμε να βάλουμε οι ίδιοι το χεράκι μας ή το δαχτυλάκι μας, ότι μπορεί ο καθένας...

Την προηγούμενη Κυριακή όλος ο Ελληνικός λαός πλημμύρισε τα εκλογικά κέντρα της χώρας. Ήταν τόσο μεγάλη η προσέλευση, που αρχικά είχε αποφασιστεί να δοθεί παράταση της διαδικασίας κατά 4 ώρες αλλά ευτυχώς με συνέπεια και τάξη οι εκατομμύρια ψηφοφόροι πρόλαβαν τη δύση του ηλίου!

Οι νέοι με μεγάλη όρεξη και χαρά άφηναν τις βαρετές καφετέριες και συνέρρεαν στις κάλπες για να εκφράσουν την απόλυτη συμπαράστασή τους στη νέα τάξη πραγμάτων και στο μέλλον που διαγράφεται υπέρλαμπρο και ευοίωνο μαζί με τους γονείς τους οι οποίοι τους άφησαν τόσο σημαντική και αισιόδοξη παρακαταθήκη για το μέλλον τους. 

Τέλος οι ηλικιωμένοι με μυαλό καθαρό από την καλοζωία και την έλλειψη ενοχών έδιναν το ρυθμό σε μια παρέλαση υγιών ανθρώπων τόσο στο σώμα, όσο και στο μυαλό που ήξεραν τί ήθελαν και τί ζητούσαν!

Οι υποψήφιοι ανέλυαν τις θέσεις τους στα αντικειμενικά και ανεξάρτητα ΜΜΕ, οι δημοσιογράφοι, τα παιδιά του λαού, με τις εύστοχες και αιχμηρές τους ερωτήσεις φώτιζαν τα έξυπνα και ανοικτά μυαλά των τηλεθεατών που απολάμβαναν μια τηλεοπτική προεκλογική πανδαισία!

Και η Μεγάλη Κυριακή έφτασε και η δημοκρατία νίκησε και η λαϊκή κυριαρχία μίλησε.
Κερασάκι στην τούρτα οι συγκλονιστικές αναλύσεις του εκλογικού αποτελέσματος στα τηλεθέατρα από τα στελέχη των κομμάτων. Ο κόσμος ήθελε περισσότερες αναλύσεις, περισσότερες συνεντεύξεις, περισσότερα λόγια και ήταν ευτυχισμένος! Τα κανάλια επαναλάμβαναν τις βραδυνές εκπομπές των εκλογών και ο λαός, χορτασμένος από σοβαρό, αξιόπιστο και σαφή πολιτικό λόγο γύρισε πίσω στις 3 και 4 δουλειές του ο καθένας.

Μα να που ξανάρχεται η μαγική Κυριακή των επαναληπτικών δημοτικών και περιφερειακών εκλογών καθώς και των Ευρωεκλογών.Ο κόσμος ζήτησε να συνεχιστούν οι εκλογικές διαδικασίες μέχρι και τον Αύγουστο και όλοι οι βουλευτές δεσμεύτηκαν να επανεξετάσουν το αίτημα της λαϊκής κυριαρχίας.

Το ενδιαφέρον για τις Ευρωεκλογές είναι τεράστιο.Η νεοσύστατη Ευρωβουλή θα χαράξει τη νέα κοινωνικοοικονομική της πολιτική προς όφελος των 28 κρατών-μελών και ειδικά της χώρας μας! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η Ελλάδα έχει τους περισσότερους υποψήφιους ευρωβουλευτές σε σχέση με το εκλογικό της σώμα ( 1299 άτομα για 21 έδρες )!

Κυρίες και κύριοι ετοιμαστείτε για την αυριανή γιορτή και μετά πιάστε θέσεις για το βραδινό υπερθέαμα και την παρέλαση ολόκληρου του "θιάσου" στις οθόνες σας


   
ΥΓ. Επειδή η περιέργεια είναι ανθρώπινο ελάττωμα μπορείτε να ενημερωθείτε και από το blog μας μέσα από το widget Εκλογικών Αποτελεσμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών και της Singular logic με τον τίτλο "ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ" αριστερά πάνω στην οθόνη σας. Επειδή το θέμα των εκλογών μπορεί να σας κάνει να χάσετε το κέφι σας ρίξτε και μια ματιά στις αναρτήσεις του "Το λες αλήθεια"!!!





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ

ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

 
Back to top!