Searching...
Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ!






CREAM COOKIES και υπάρχει και συνέχεια!...


ΥΛΙΚΑ:

1 μόρφατ                                                                                                           

1 κουτί γάλα νουνού                                                                                          
1 κουτί ζαχαρούχο νουνού                                                                                
2 βανίλιες άρωμα                                                                                              
1 κουτί μπισκότα soft kings τα σοκολατένια                                                                                                                                                                                                                           

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
 

1)χτυπάμε σε ένα μπόλ πολύ καλά την μόρφατ για τουλάχιστον 20 λεπτά.                                      
2)συνεχίζουμε το χτύπημα ρίχνοντας σιγά σιγά το ζαχαρούχο και χτυπάμε μέχρι να ενσωματώθει,ρίχνουμε και το γάλα,τις βανίλιες και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα για λίγο ακόμα.                                                                                                            
3)κλείνουμε με το καπάκι του, το βάζουμε στην κατάψυξη και ανά 1-1/2 με 2 ώρες βγάζουμε και χτυπάμε για να μην σκληρύνει.Αυτό θα γίνεται για τουλάχιστον 8-10 φορές.                                                                                                                                       
4) σε ένα μπολάκι κόβουμε με τα χέρια μας τα σόφτ κίνγκς όχι σε πολύ μικρά κομμάτια και αφήνουμε μέσα στο ψυγείο.                                                                                  
5) στο τελευταίο χτύπημα του παγωτού που θα έχει σκληρύνει αρκετά ρίχνουμε τα μπισκότα ,χτυπάμε μια γρήγορη με το  μίξερ να πάνε παντού κλείνουμε το μπόλ και βάζουμε κατάψυξη μέχρι να γίνει.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          


ΛΙΓΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ:
 

Eγώ συνήθως ξεκινάω να το φτιάχνω γύρω στις 12 το μεσημέρι και μέχρι τις 10-11 το βράδυ το χτυπάω. Φυσικά προς κατανάλωση την επόμενη μέρα!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ

ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

 
Back to top!